VugerGrad

27.01.2012

Porezne izmjene i reforma

 

 

Poštovani korisnici,

Za korisnike MIPSED.7 aplikacija:

MIPSED.7 aplikacije zbog načina na koje su razvijane i izrađene već su spremene na nove promijene u poreznom sustavu RH. Svi korisnici koji koriste MIPSED.7 aplikacije, u trenutku primjene izmjena poreznog sustava (ožujak), imati će automatski ažurirane izmjene te će nesmetano nastaviti rad na našim aplikacija.

Za korisnike VugerWIN (windows MIPSED) aplikacija:

Obzirom da je aplikacija razvijana na starijim tehnologijama ali i nedosljednom načinu programiranja tim VugerGRAD pokrenuo je izradu izmjena u sustavu. VugerWIN aplikacije do ožujka biti će spremne za nove izmjene u poreznom sustavu. Obzirom na zahtjevnost samih izmjena u sustavu VugerWIN aplikacija preporuča se korisnicima prelazak na MIPSED.7 aplikacije. Za sve korisnike koji si žele olakšati rad pripremili smo dva paketa MIPSED start i express, a više informacija o paketima pronaći će te na našim internet stranicama ili upitom prema našim serviserima. U svakom slučaju obavještavamo korisnike da će morati, kao i dosada, s naših internet stranica skinuti i instalirati nove verzije VugerWIN programa.

Za korisnike DOS MIPSED aplikacija:

Bez obzira na zastarijelu tehnologiju i opsežnost poreznih izmjena DOS aplikacije će biti spremne te ažurirane. Međutim, isto kao i kod korsnika VugerWIN aplikacija preporuča se korisnicima prelazak na MIPSED.7 aplikacije obzirom na zahtjevnost implementacije samih izmjena. Preporučeni prelazak i prijenos podataka te edukacija za MIPSED.7 aplikacije moguće je odraditi s korisnikom vrlo brzo i bez nepotrebnog stresa.

Za sve informacije vezane na poreznu reformu i izmjene poreznih stopa te neoporezivog osobnog odbitka tim VugerGRAD Vam stoji na raspolaganju.

Tim VugerGRAD

(najbolji tim za računovodstvo)